jimmy eat world - the middle


you mean more to me than any colour i can see..

hann inte skriva igår så ta det idag ist ;D

Banhoppningsträning på 90&1m stog på schemat.
Supernervös var jag, av nån konstig anledning, kunde knappt äta..Det var länge sen jag var så nervös.
Iaf, framhoppning i tältet med snöras.. Tur att han inte bryr sig :')<3 Kändes jättebra och han låg jättefint på alla hinder, sjukt skön känsla efter ca 4 veckor där jag bara kommit fel, fel och ännu mera fel.
Inne på banan var det full fart som gällde, iaf om han hade fått bestämma. Kom lite långt ifrån några stycken, men inget farligt så 0+0 blev det i 90n.
I 1m vart jag nervös igen, det är faktiskt ganska högt ;) Men jag hade inte behövt oroa mig, gick lika klockrent - om inte bättre i 1m. Känsla i grunden går inte att beskriva med ord..! :D<3
Hoppade omhoppningen, även om jag nog inte skulle ha gjort det eftersom han var så fin. Fick inte riktigt samma flyt och kom in i korsgalopp på ett hinder och vips ramlade en bom ner.. Men är grymt nöjd iaf :DD

"han älskar sin bil runt banan..."

hmmm, killar kan uppenbarligen göra flera saker samtidigt.. :)))

you're perfect, but not the one that i want...

....

loving you is the best thing i ever done...

hm, det har inte hänt så himla mycket på dom här dagarna när jag varit för lat för att skriva ;D
men kan dra igenom ridlektioerna iaf, eftersom det är allt jag orkar skriva.. :P

tisdag
Hopplektion på pinto. Och jag har hittat felet! :D Det har ju inte alls stämt de senaste lektionerna. För innan skadan sprang han för att undvika att jobba, men han tog inte med sig bakdelen. Men efter han kom tillbaka från skadan, har han inte orkat så då han han sprungit - och tagit med sig bakdelen hyfsat bra själv, iaf tills nu. Så nu ska jag komma tillbaka till den gamla ridningen med mycket ben, bakdel, bekdel, bakdel typ ;D Sen har det suttit mycket i mitt huvud att börja pilla med avståndet istället för att lita på handen, så den här lektionen lättade jag två språng innan. Kändes hemskt att släppa kontrollen, speciellt på dom små där han inte står emot själv utan bara springer. Men det kändes bra mycket bättre än vad det gjort på länge iaf :))

onsdag
Frågade cajsa om jag fick låna kakan, och hon var snäll och sa ja. Gud, vad jag har saknat den där lilla bruna saken :') I början tänkte hon inte galoppera och absolut inte jobba, men efter lite smärre övertalning (och ett antal sparkar och konstiga luftsprång) gick hon med på att jobba lite grann. Sen måste jag fortfarande lära mig att sträcka tygeln, hah har bara försökt pränta in det i min hjärna i typ 5-6 år så snart borde den väl förstå ;)
synd att hon är så himla liten alltå.. :(

torsdag
Dressyrlektion på missan. Gick faktiskt riktigt bra tills min ork tog slut och armen låste sig. Kunde inte röra den :O Var tänkt att jag skulle leda med innerhanden, men jag fick inte ut den.. men annrs gick det bra..


nu ska jag gå och lägga mig iaf, kameran ska ju rastas i morgon :)))

RSS 2.0